Maksutavat

Pankkikortti- ja luottokorttimaksut Paypalin kautta

Paypalin kautta voit maksaa yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla (debit/credit). Paypal-maksutavan käyttö ei vaadi rekisteröitymistä Paypal-palvelun käyttäjäksi. Jos olet Paypal-palvelun käyttäjä, voit halutessasi myös maksaa tuotteet Paypal-tilisi saldolla.

Sähköinen lasku (1–3 pvä)

Lasku toimitetaan sähköpostitse noin 1–3 arkipäivän kuluessa ja tuotteet postitetaan, kun lasku on maksettu. Huom! Alle 35,00 euron tilauksille laskulle lisätään laskutuslisä 5,00 euroa.

Verkkolasku yritys- ja yhteisöasiakkaille: Ilmoita Y-tunnus, OVT-tunnus ja verkkolaskuoperaattori tilauksen kommentit -kentässä. Laskusta tulee myös kopio sähköpostiisi.

Verkkolasku kuluttajille: Saat laskun automaattisesti kuluttajaverkkolaskuna, jos olet tilannut verkkopankkiisi Apple-käyttäjät ry:n verkkolaskut. Laskusta tulee myös kopio sähköpostiisi.

Paperilasku

Jos tarvitset paperilaskun, ole hyvä ja tulosta sähköpostitse toimitettu pdf itse. Jos tarvitset laskun postitse, ilmoita asiasta lisätietoja-kentässä. Paperilaskun toimitusaika on aina pidempi kuin sähköpostilaskun tai verkkolaskun.

Katso myös Toimitusehdot ja yhteystiedot